Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

I nov 2016 efter att ha anmält mig till Kullamannen Ultra 161 km, började jag få ont i ljumske, bröst och rygg. Så i stället för att springa 30-40 mil/månad fick jag springa till läkare, innan jag fick diagnosen "en tumör + 2 diskbråck i ryggraden".

Den 13 sept 2017, två veckor efter tumöroperationen börjar bloggen om min rehab, träning och besatthet att klara tre ultror. Jag är seriös men driver mycket med mig själv och min ålder för tror att jag är mer tonåring än gubbe. Jag bevarar dock älskad familjs integritet. Efter Kullamannen Ultra går bloggen i graven men inte jag för då väntar nya utmaningar.

Stavtest i Brösarpsbackar

Oktober 2018Posted by Roland Fors Wed, October 03, 2018 21:32:43
I dag var mitt vä knä lite bättre efter att jag varit ute med frun i Sandskogens motionsspår tidigt på morgonen. Jag bestämde mig därför att ta bussen till Brösarp och kuta och gå lite med stavar. Blir knäet svullet igen så ska jag ju gå till ortoped på fredag. Jag gjorde som vanligt en liten selfiefilm, vilken kan ses här. Mer finns väl inte att säga/skriva mer än att det gick bättre än jag förväntat mig men visst gör mitt vä knä mig handikappad då jag inte kan springa på ett bra sätt utan mer försiktigt och stelt.