Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

I nov 2016 efter att ha anmält mig till Kullamannen Ultra 161 km, började jag få ont i ljumske, bröst och rygg. Så i stället för att springa 30-40 mil/månad fick jag springa till läkare, innan jag fick diagnosen "en tumör + 2 diskbråck i ryggraden".

Den 13 sept 2017, två veckor efter tumöroperationen börjar bloggen om min rehab, träning och besatthet att klara tre ultror. Jag är seriös men driver mycket med mig själv och min ålder för tror att jag är mer tonåring än gubbe. Jag bevarar dock älskad familjs integritet. Efter Kullamannen Ultra går bloggen i graven men inte jag för då väntar nya utmaningar.

En selfiefilm säger mer än tusen ord! "JAG SKA KLARA, JAG SKA"!

Maj 2018Posted by Roland Fors Wed, May 16, 2018 21:49:47
Idag då yngste sonen och jag spelade en sedvanlig badmintonmatch så filmade jag delar av den och slutet fick bli en selfiefilm. Kanske inte precis något att vara stolt över men när jag spelar så ska jag bara vinna. Gör jag det inte så hörs det men sedan är näven direkt där och tackar för match. Att vinnarviljan är stor vare sig det är en badmintonmatch eller att klara Swedish Alpine Ultra den 14 juli framgår nog. Klicka här för en länk till filmen.

___________smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley________