Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

I nov 2016 efter att ha anmält mig till Kullamannen Ultra 161 km, började jag få ont i ljumske, bröst och rygg. Så i stället för att springa 30-40 mil/månad fick jag springa till läkare, innan jag fick diagnosen "en tumör + 2 diskbråck i ryggraden".

Den 13 sept 2017, två veckor efter tumöroperationen börjar bloggen om min rehab, träning och besatthet att klara tre ultror. Jag är seriös men driver mycket med mig själv och min ålder för tror att jag är mer tonåring än gubbe. Jag bevarar dock älskad familjs integritet. Efter Kullamannen Ultra går bloggen i graven men inte jag för då väntar nya utmaningar.

Ny månad, nya dojors vikt, inplanerad 12-milatur samt VM-selfiefilm

Juni 2018Posted by Roland Fors Sat, June 02, 2018 22:27:48

Ny månad med nya möjligheter. Har sprungit ca 2 mil de två första dagarna i juni. I morgon blir det inget då jag jobbar ett långt arbetspass på 13 timmar.

Vägde mina nya dojor och konstaterade att med 150000 steg och en vikt för varje sko på 350 g, så blir det 52,5 ton skor jag förflyttar/lyfter från Nikkaluokta till Abisko, det ni!smiley

På torsdag och fredag den 7 och 8 juni ska jag springa större delen av Kullamannen Ultra. Jag tar tåget till Båstad, springer sedan till Kullamannens start i Norrvikens trädgårdar och tar mig därefter fram på Skåneleden runt hela Bjärehalvön och rundar Torekov för vidare jogg till Ängelholm längs med havet på torsdagen (ca 6 mil). På fredagen springer jag sedan från Ängelholm via Skåneleden förbi Jonstorp, Arild och upp på Kullaberg och tar sedan ett av de tre varven som ingår i Kullamannen Ultra, ca 6 mil också på den etappen. Jag slutar i Mölle. Totalt blir det ca 12 mil. Se kartan nedan.Det blir en bra genomkörare med då i stort sett bara en månad kvar till Swedish Alpine Ultra. Sedan får jag försöka träna på så bra jag kan fram till en vecka innan loppet.

Om 12 dagar börjar fotbolls-VM och för oss sportnördar är det en underbar tid. Har idag efter jag varit ute och kutat knappt två mil gjort en snabb och kort film med som vanligt mig i huvudrollen.smileyEn fotbolls-VM-video skulle man väl kunna säga. Så håll till godo kära läsare även om ni är få och även om jag både älskar att se på fotboll och spela fotboll så är jag ingen Zlatan precis men jag orkar springa och kämpa på planen, det är då ett som är säkert.

Selfiefilm inför fotbolls-VM, länk här (bara om en gubbe som älskar fotboll)smiley

Detta inlägg är nr 77 sedan jag började skriva och är nog det kortaste jag skrivit.smiley

Och den underbara sommaren bara fortsätter så vad är inte bättre som avslutning än en länk till Daryl Braithwaite "One summer”. Den får mig jävligt glad och taggad och ger mig extra energi och kraft. Så avslutningsvis: TA ER TID OCH NJUT AV SOMMAREN för den kan ta slut jävligt fort och sedan går vi där och klagar och längtar efter sommar.smiley