Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

I nov 2016 efter att ha anmält mig till Kullamannen Ultra 161 km, började jag få ont i ljumske, bröst och rygg. Så i stället för att springa 30-40 mil/månad fick jag springa till läkare, innan jag fick diagnosen "en tumör + 2 diskbråck i ryggraden".

Den 13 sept 2017, två veckor efter tumöroperationen börjar bloggen om min rehab, träning och besatthet att klara tre ultror. Jag är seriös men driver mycket med mig själv och min ålder för tror att jag är mer tonåring än gubbe. Jag bevarar dock älskad familjs integritet. Efter Kullamannen Ultra går bloggen i graven men inte jag för då väntar nya utmaningar.

Tack Sverige! i morgon springer jag Kullamannen Ultra som träning

Juni 2018Posted by Roland Fors Wed, June 06, 2018 07:32:07

Så är det då den 6 juni, Sveriges Nationaldag. Jag känner i dag och alla dagar en innerlig tacksamhet att jag fått förmånen att leva i detta vårt UNDERBARA LAND SVERIGE, TACK!
I dag är det också den dag för 33 år sedan då jag slutade röka. Det bästa jag någonsin gjort för hade jag inte gjort det så hade det garanterat inte blivit någon ”Kullamannen Ultra” i morgon och på fredag.

Mitt springande hittills i veckan har bara varit 2 mil totalt i lugnt tempo. Men i morgon drar jag till Bjärehalvön och Båstad med tåg redan 04.45 från Höör för att springa Kullamannen Ultra. Kommer dock bara att springa ca 12 mil med endast ett avslutande Kullabergsvarv och alltså inte tre som det gäller den 2 nov då den riktiga Kullamannen Ultra går, Sveriges kanske tuffaste traillopp (161 km i bl a mörker och med delvis klättring). Totalt blir det alltså ca 12 mil men inte nonstop utan uppdelat på två dagar med 6 mil/dag, vilket beskrevs i kartan i förra inlägget. För någon jävla måtta får det vara för en ”gubbe”, som numera då och då sitter och somnar framför TV:n, vilket tyder på ålderströtthet. Men jag somnar dock inte då jag springer. Har i alla fall inte hänt än.smiley

Jag ska inte skriva något längre inlägg denna dag utan bara hänvisa till min VM-selfiefilm som jag gjorde till förra inlägget (länk här) som passar bra även denna dag och nu endast 8 dagar innan VM i Ryssland börjar, HEJA SVERIGE!!!

Avslutningsvis en länk till ”Du gamla Du fria” innan matchen Sverige – Italien på Friends, som Sverige vann med 1 – 0 och som la grunden till Sveriges avancemang till VM i Ryssland. Lyssna och njut av vår nationalsång när den sjungs som bäst, av en tusenhövdad fotbollspublik.

Återkommer på söndag med förhoppningsvis en bra berättelse och liten selfiefilm om mina 12 mils spring i "lilla Kullamannen Ultra"!smiley