Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

I nov 2016 efter att ha anmält mig till Kullamannen Ultra 161 km, började jag få ont i ljumske, bröst och rygg. Så i stället för att springa 30-40 mil/månad fick jag springa till läkare, innan jag fick diagnosen "en tumör + 2 diskbråck i ryggraden".

Den 13 sept 2017, två veckor efter tumöroperationen börjar bloggen om min rehab, träning och besatthet att klara tre ultror. Jag är seriös men driver mycket med mig själv och min ålder för tror att jag är mer tonåring än gubbe. Jag bevarar dock älskad familjs integritet. Efter Kullamannen Ultra går bloggen i graven men inte jag för då väntar nya utmaningar.

MIN TRO PÅ ER ÄR LIKA STOR SOM MITT SVENSKA HJÄRTA!

Juni 2018Posted by Roland Fors Sat, June 23, 2018 22:17:52
Det var så nära, Ni kämpade heroiskt, ni är mina hjältar trots förlusten för nu tar vi alla nya tag mot nya segrar och bragder! Själv lägger jag redan i morgon söndag in en femmilstur i terräng på Skåneleden trots en ömmande vänster häl. Kan vara mina nya skor, kan också vara all min backträning sista tiden eller en kombination av de båda. Hur som helst så lämnar jag de nya hemma och kör med gamla och invanda samt Voltarensalva. Så en seger för mig i morgon är att jag klarar de fem milen och inte tvingas halta till närmaste väg för att bli upplockad. Men den segern är oväsentlig för det är på onsdag vi ska ha en seger mot Mexico, så vi går vidare. HEJA SVERIGE och STÅ UPP FÖR SVERIGE så min VM-film kommer här igen, för femtielfte gången!smiley Men att heja på Sverige, kan aldrig ske för ofta, eller hur?smiley