Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

I nov 2016 efter att ha anmält mig till Kullamannen Ultra 161 km, började jag få ont i ljumske, bröst och rygg. Så i stället för att springa 30-40 mil/månad fick jag springa till läkare, innan jag fick diagnosen "en tumör + 2 diskbråck i ryggraden".

Den 13 sept 2017, två veckor efter tumöroperationen börjar bloggen om min rehab, träning och besatthet att klara tre ultror. Jag är seriös men driver mycket med mig själv och min ålder för tror att jag är mer tonåring än gubbe. Jag bevarar dock älskad familjs integritet. Efter Kullamannen Ultra går bloggen i graven men inte jag för då väntar nya utmaningar.

VI ÄR BÄST I VÄRLDEN! I ALLA FALL BLAND DE ÅTTA BÄSTA!

Juli 2018Posted by Roland Fors Wed, July 04, 2018 00:37:36
För första gången sedan jag i mitten på september förra året startade denna blogg skriver jag två inlägg samma dag för VI ÄR BÄST I VÄRLDEN ELLER I ALLA FALL BLAND DE ÅTTA BÄSTA i FOTBOLL! HEJA SVERIGE, HEJA SVERIGE!, HEJA SVERIGE!smileyHar varit och jobbat i eftermiddag och kväll men ändå lyckats se större delen av vår seger över Schweiz. Fy faan vad vi är bra, fy faan vad vi är bra för vi har vunnit en åttondels final, fy faan vad vi är bra!!!!smiley

Jag minns VM i fotboll i Sverige 1958 då Sverige spelade final mot Brasiliens Pele. Jag minns andra VM, bl a VM i Västtyskland 1974, var då och såg matchen mellan Sverige och Cruyffs Holland. Vi gjorde en stormatch och spelade 0 - 0, vilket var som en seger.

Jag minns VM 1994 och jämför årets VM med då och tror att vi har stora chanser att gå längre och t o m hela vägen till VM-final FÖR VI ÄR BÄST I VÄRLDEN ELLER I ALLA FALL BLAND DE ÅTTA BÄSTA! SE UPP NU BRITTER FÖR NU JÄKLAR SKA VI RULLA BOLL SÅ BRITANNIA GÅR UNDER I FRAMSTÖTARNA OCH AV DE SVENSKA SPELVÅGORNA. Tänker på låten: Rule Britannia! Britannia, rule the waves! Britons never, never, never shall be slaves.

Nej några slavar blir ni inte ni Britter men ni kommer att bli låsta, som fastkedjade i ert spel och i chock av den svenska spelglädjen, kylan och taktiken och sist men inte minst lagandan. Ni har vunnit många krig men kriget på lördag vinner ni inte för det gör VI, SVERIGE!smiley

Så har därför gjort ett par svenska texter som passar in att sjunga på refrängen till Rule Britannia: Om ni inte kan melodin så är här en länk till den, Rule Britannia!

och sen var det så klart selfielänken "stå upp för Sverige" och Du gamla Du fria! och jävlar anamma, nu börjar jag tro att min selfiefilm har betydelse för hela VM!smiley

Fortsättning följer och just nu skiter jag fullständigt i min häl, min Akilleshäl för Sverige har absolut ingen Akilleshäl! HEJA SVERIGE!