Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

I nov 2016 efter att ha anmält mig till Kullamannen Ultra 161 km, började jag få ont i ljumske, bröst och rygg. Så i stället för att springa 30-40 mil/månad fick jag springa till läkare, innan jag fick diagnosen "en tumör + 2 diskbråck i ryggraden".

Den 13 sept 2017, två veckor efter tumöroperationen börjar bloggen om min rehab, träning och besatthet att klara tre ultror. Jag är seriös men driver mycket med mig själv och min ålder för tror att jag är mer tonåring än gubbe. Jag bevarar dock älskad familjs integritet. Efter Kullamannen Ultra går bloggen i graven men inte jag för då väntar nya utmaningar.

Ni har gett oss fotbollsälskare en underbar VM-sommar, TACK!

Juli 2018Posted by Roland Fors Sat, July 07, 2018 18:08:05

England, Ni var med och vann andra världskriget och det tackar vi för men att ni vann mot oss i fotboll i dag den 7 juli 2018 är jag ledsen över. I ledsamheten direkt efter matchen är jag dock samtidigt oerhört glad över att ha fått uppleva denna underbara svenska VM-sommar och är det något lag utöver Sverige jag vill ska vinna VM så är det Ni, England.

Jag har snart skrivit 100 inlägg i min blogg och inläggen har varit långa men idag ska jag inte skriva så mycket utan bara TACKA ER, NI VÅRT FANTASTISKA LANDSLAG för detta VM. TACK, TACK, TACK för att jag fick vara med om denna fotbollshysteri en gång till i mitt liv. 1958, 1994 och nu 2018!