Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

I nov 2016 efter att ha anmält mig till Kullamannen Ultra 161 km, började jag få ont i ljumske, bröst och rygg. Så i stället för att springa 30-40 mil/månad fick jag springa till läkare, innan jag fick diagnosen "en tumör + 2 diskbråck i ryggraden".

Den 13 sept 2017, två veckor efter tumöroperationen börjar bloggen om min rehab, träning och besatthet att klara tre ultror. Jag är seriös men driver mycket med mig själv och min ålder för tror att jag är mer tonåring än gubbe. Jag bevarar dock älskad familjs integritet. Efter Kullamannen Ultra går bloggen i graven men inte jag för då väntar nya utmaningar.

Usch har blivit så där förkyld, som bara vi "gubbar" kan bli!

September 2018Posted by Roland Fors Mon, September 24, 2018 13:28:47
Kände mig halvtaskig i går men var ändå ute åtskilliga timmar och vandrade i den första höstblåsten och blev sedan så där sjuk och förkyld som bara vi "gubbar" kan bli! smiley

Då också knät är mer än halvtaskigt så är all träning och den planerade 5-milaturen mellan Båstad och Ängelholm på lördag inställd. Det blir då Bokmässan i Göteborg och kultur med frun i stället för spring och natur.

Som mental träning har jag i dag måndag suttit vid datorn och googlat och sökt på allt om Kullamannen och hittade då en anonym amatörsångare och tillika poet (en jävligt dålig sådan är bäst att tillägga)smiley, som hade lagt in en hyllningsvisa till alla startande i Kullamannen Ultra den 2 nov. Melodin bör gå att känna igen "I natt jag drömde" men texten är ny. Så i stället för spring har jag roat mig med att ladda ner den och lyssna på den, som mental träning, länk här smiley