Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

I nov 2016 efter att ha anmält mig till Kullamannen Ultra 161 km, började jag få ont i ljumske, bröst och rygg. Så i stället för att springa 30-40 mil/månad fick jag springa till läkare, innan jag fick diagnosen "en tumör + 2 diskbråck i ryggraden".

Den 13 sept 2017, två veckor efter tumöroperationen börjar bloggen om min rehab, träning och besatthet att klara tre ultror. Jag är seriös men driver mycket med mig själv och min ålder för tror att jag är mer tonåring än gubbe. Jag bevarar dock älskad familjs integritet. Efter Kullamannen Ultra går bloggen i graven men inte jag för då väntar nya utmaningar.

Danmark och vi som gillade Kim Larsen har sorg, "This is my life"

September 2018Posted by Roland Fors Sun, September 30, 2018 12:51:03
Skulle egentligen inget skrivit förrän nästa fredag då jag varit hos en ortoped för mitt vänstra knä men då jag hörde att Kim Larsen, en av Danmarks mest älskade sångare och poet var död så var jag tvungen att skriva och länka till en av hans låtar som jag tycker mest om.

Gillade verkligen Kim Larsen och speciellt "This is my life". Ja döden gör sig mer påmind numera då samtida artister, idrottsmän m fl avlider. Så låten "This is my life" är för mig en slags nyckel till det liv jag levt och som inte kan levas om, även om man skulle velat ha en del bitar ändrade och mer positiva. Men ett liv är ju inte alltid så enkelt att leva och av allt man gör, går igenom så blir man mer erfaren och lite starkare samt förhoppningsvis mindre benägen att göra om gamla misstag. Så "This is my life" kommer garanterat att vara en av de låtar jag har på min spellista när jag tar mig an Kullamannen Ultra.