Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

I nov 2016 efter att ha anmält mig till Kullamannen Ultra 161 km, började jag få ont i ljumske, bröst och rygg. Så i stället för att springa 30-40 mil/månad fick jag springa till läkare, innan jag fick diagnosen "en tumör + 2 diskbråck i ryggraden".

Den 13 sept 2017, två veckor efter tumöroperationen börjar bloggen om min rehab, träning och besatthet att klara tre ultror. Jag är seriös men driver mycket med mig själv och min ålder för tror att jag är mer tonåring än gubbe. Jag bevarar dock älskad familjs integritet. Efter Kullamannen Ultra går bloggen i graven men inte jag för då väntar nya utmaningar.

Ord, ord men jävligt lite verkstad

Oktober 2017Skapad av Roland Fors ons, oktober 11, 2017 07:32:54

Det enda jag gör i träning nu är att sitta vid datorn och använda mus och tangentbord för att skriva texter om vad jag gjort, hur jävla duktig jag varit (PATETISKT) och vad jag ska göra. Jag blir så jäkla trött av att inget göra och dessutom känna rädsla för att ta i för hårt med något! Så det är bara ord och ord och ingen som helst verkstad i väntan på återbesök på neurokirurgen i Lund den 18 oktober. Då ska jag fråga och också komma ihåg vad jag kan göra som inte äventyrar läkningen efter operationen och vad jag inte får göra utan måste vänta med.

Så detta inlägg blir kort, det kortaste hittills smiley och som sagt vad gäller träning så är det liksom detta korta inlägg bara korta promenader i lugnt tempo som gäller. Den som kan läsa mellan raderna förstår (fast det märks ju ändå så klart), vilken frustration jag känner och hur instabil jag är utan att få springa eller i alla fall gå långa intensiva promenader. Visst borde jag vara glad för att operationen är över och att tumören var godartad och det är jag självfallet men JAG VILL SPRINGA OCH RÖRA PÅ MIG, stillasittande och i inaktivitet är förödande för människan, ja i a f för mig. smiley

Så nu får nästa inlägg dröja tills jag kan skriva något om träning och/eller att rehabiliteringen går framåt och ryggen värker mindre och inte bara en massa jäkla ord, ord och åter ord utan någon som helst verkstad.