Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

I nov 2016 efter att ha anmält mig till Kullamannen Ultra 161 km, började jag få ont i ljumske, bröst och rygg. Så i stället för att springa 30-40 mil/månad fick jag springa till läkare, innan jag fick diagnosen "en tumör + 2 diskbråck i ryggraden".

Den 13 sept 2017, två veckor efter tumöroperationen börjar bloggen om min rehab, träning och besatthet att klara tre ultror. Jag är seriös men driver mycket med mig själv och min ålder för tror att jag är mer tonåring än gubbe. Jag bevarar dock älskad familjs integritet. Efter Kullamannen Ultra går bloggen i graven men inte jag för då väntar nya utmaningar.

Käre Broder, Käre Hans jag saknar dig!

April 2018Posted by Roland Fors Thu, April 05, 2018 06:31:14
Käre Broder, Käre Hans! Den 5 april 1945 strax före Andra Världskrigets slut föddes du i Kalmar. Jag kom fyra år senare. Idag skulle du fyllt 73 år men livet ville annorlunda. Nu är det snart 13 år sedan du dog och det är verkligen 13 år av saknad.

Du var en storebror som alltid stod upp för mig. Jag fick alltid vara med er stora killar, för det såg du till. Du var en kille som jag alltid skulle vilja vara. Du var en kvinnokarl, en mästare på att fixa tjejer och du var alla tanters gullegris för du charmade alla. Det fanns aldrig något som var dig främmande medan jag däremot skämdes för mycket. Alltid ställde du upp för mamma och pappa. Ville de ha något ärende utfört, något gjort så sa du alltid ja. Jag däremot sa nog nästan alltid nej.

Du var en kille som kunde prata för dig medan jag var blyg så fort det var några tjejer närvarande. Så jag ville alltid vara som du. På bilden är du som 50-talets James Dean och Elvis. En bild som verkligen visar dig under din tonårstid och därefter. En fin bild på en snygg kille. Här är en länk till Elvis Presleys, You are allways on my mind till ditt minne käre Broder.
Den andra bilden är på dig och mig när vi var riktigt små på tidigt 50-tal i Kalmar.Tack Käre Bror för allt Du gjorde för mig och tack för att jag fick vara Din bror!
Elvis Presleys Hound Dog från 1956 får avsluta dessa minnesord. Hound Dog spelades mycket på grammofonen därhemma och jag var väl inte jätteförtjust då, för jag ville ha mjukare musik. Jag kom dock med tiden att gilla även Elvis men först senare för 60-talets musik med alla grupper som Beatles, Rolling Stones, Animals, Who, Garry and the Pacemakers, Four Tops och många många fler kom först att bli min musik.