Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

Diagnos, operation, rehabilitering och ULTRAKAMP!

I nov 2016 efter att ha anmält mig till Kullamannen Ultra 161 km, började jag få ont i ljumske, bröst och rygg. Så i stället för att springa 30-40 mil/månad fick jag springa till läkare, innan jag fick diagnosen "en tumör + 2 diskbråck i ryggraden".

Den 13 sept 2017, två veckor efter tumöroperationen börjar bloggen om min rehab, träning och besatthet att klara tre ultror. Jag är seriös men driver mycket med mig själv och min ålder för tror att jag är mer tonåring än gubbe. Jag bevarar dock älskad familjs integritet. Efter Kullamannen Ultra går bloggen i graven men inte jag för då väntar nya utmaningar.

Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket

Juli 2018Posted by Roland Fors Thu, July 12, 2018 18:41:36
Efter att ha bestigit ett lättbestigbart berg i Kilpisjärvi och med fusk vandrat (åkt båt) en del av de 11 kilometrarna mellan Kilpisjärvi och Treriksröset så har jag tvingats inse att min häl och den inflammation jag har i hälsenan inte klarar nästan elva mils spring i fjällterräng.

Det var ett tufft beslut att fatta efter att ha tränat mig tillbaka efter tumöroperationen förra året och sedan stupa på startlinjen i stort sett. Mitt eget fel som var dum att köra backträning i timmar upp och ner i Höörs nedlagda skidbacke de sista veckorna.

Men i sorgen så säger frun: Roland det blir väl en bättre merit för dig att göra alla ultraloppen nästa år då du ju fyllt 70. Ja så får det bli så klart.

Skriver mer när jag kommit hem för har lite svårt att mobilisera skrivkraft just nu.